Option File PES 6 Update Winter Transfer January 2019

pes 6 january 2019

Option File PES 6 Update Winter Transfer January 2019


PES6AREMA.COM - Still playing the Pro Evolution Soccer 6 game? Now PES6AREMA.COM presents the latest updates in the winter transfer of January 2019. You can download this Option File PES 6 Update Winter Transfer January 2019 for free without paying in any form. It's just that if you re-upload, please include credit for us and give our website source in the form of an active link/backlink.

This Option File PES 6 Update Winter Transfer January 2019 can be used without using any patches, but can also be used using patches. Patches that are compatible with the PES6AREMA's option file is Pro Team Patch 2019.

Latest Update Winter Transfer January 2019

Balotelli to Marseille
Higuain to Chelsea
Paqueta to Milan
Piatek to Milan
Nasri to WestHam United
Mepham to Bornemouth
Wesley Hoedth to Celta Vigo
K. P. Boateng to Barcelona
F. De Jong to Barcelona
Brahim Diaz to Madrid
Jeison Murillo to Barcelona
Emiliano Sala to Madrid
Solanke to Bournemouth
Clyne to Bournemouth
Fabregas to Monaco
Gelson Martin to Monaco
Victor Moses to Fenerbahce
Cedric Soares to Inter Milan
Vainqueur to Monaco
Pepe to FC Porto
Morata to Athletico Madrid
Denis Suarez to Arsenal
Fellaini to CSL
Hamsik to CSL
and many other..

Download Option File PES 6 Update Winter Transfer January 2019


If you want to applied this option file into PES 6 patch, you can also download this 


Thanks for download in our website, please give us a credit and active link if you re-upload our option file made. If you have suggestion please comment at the form bellow.
Share:

61 comments:

  1. Emiliano Sala to Cardiff* right?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jangankan ronaldo ke juve bahkan morata udah ke atletico mas hehe

      Delete
  3. makasih mas brooooo, mantep, ini dah final Transfer January 2019?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih akan terus diperbaharui pak

      Delete
    2. ad, yg awal feb kmrn, nilai2 piatek masih jelek, skrg udah bagus?

      Delete
    3. all player stats is copying from pesstatsdatabase.com, peskingedition and peshabilidades.blogspot.com
      kita ndak bikin ngawur dan mengira-ngira mas..

      Delete
  4. Replies
    1. thanks for sugestion, we still updating until final

      Delete
  5. lopez portero del olympique de lyon es muy malo mejorarlo

    ReplyDelete
  6. I did not know how downaldo option file

    ReplyDelete
    Replies
    1. you must to try again to download from our server

      Delete
  7. Option file ini cocok ga buat mini patch pro team patch 2019?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cocoknya hanya untuk patch itu gan

      Delete
    2. Kalo pake OF yg ini face & hair jd default lagi ga min?

      Delete
    3. asalkan map nya cocok gan, rekomen untuk OF ini patch yang cocok adalah Pro Team Patch 2019

      Delete
    4. Makasih min OF nya work, tapi MU ga ada pemain mudanya min?

      Delete
    5. belum gan ditunggu OF berikutnya nanti kami tambahkan bersama liga 1 musim 2019 juga

      Delete
    6. OF final winter transfer yaa? Kalo ada liga 1 nya patch yg ane pake ga ada liga 1 nya min

      Delete
    7. iya untuk liga 1 belum mulai gan, nanti pasti juga akan dibuatkan

      Delete
  8. Itu kalo mau download option file nya linknya yang option file doang apa sama 0 text0 sama pes6.exe nya? Soalnya kalo download option file biasanya langsung single link jadi satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. option file nya aja, 0_text dll hanya untuk tambahan update bendera dan nama negara untuk pengguna non patch.. (hanya opsional ndak harus pake)

      Delete
  9. Hello friend, I love the option file. cm is downloaded thanks

    ReplyDelete
  10. Hello friend, I love the option file. cm is downloaded thanks

    ReplyDelete
  11. Hi Friend, I already got cm to download the file but apparently the server is down

    ReplyDelete
  12. Amigo me gustaria descargar el option file pero la pagina esta cm caida arreglala plisssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. the link has been activate to download. please try again

      Delete
  13. Amigo nada sigue caida. no abra otra manera de descargar los archivos

    ReplyDelete
  14. thanks for update, may i share this option file to my blog?
    https://pes6terbaru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Amigo cm hago para saltar la pagina de publisidad para poder descargar los archivos

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. follow the active link above and please turn off your Adblock at your browser

      Delete
  17. Replies
    1. silakan ikuti link download diatas sobat, dan pastikan sobat tidak menggunakan adblock di browser sobat

      Delete
  18. Maaf nanya min ni wajahnya bnr beda atau emang ada yg krg ya min aq downloadnya??

    ReplyDelete
  19. Suwun gan terus di update ngeh

    ReplyDelete
  20. Please how can i download the option file

    ReplyDelete

Find Us

Option File

Full Patch